Selecteer een pagina

Ons team

drs. J.E.C.H. Brekelmans

drs. J.E.C.H. Brekelmans

Psychotherapeut (BIG)/ GZ-psycholoog (BIG)/ Cognitief gedragstherapeut (VGCt)/ EMDR practitioner europe (VEN)/ Orthopedagoog-Generalist (NVO) /psycholoog NIP / Praktijkopleider GZ-i.o.

AGB 94-004983 / BIGnr. Psychotherapeut 79049155516/ BIGnr. GZ-Psycholoog 09053761525

Hanneke Brekelmans is psychotherapeut die de recente inzichten uit de hechtingstherapie, systeemtherapie, EMDR en cognitieve gedragstherapie combineert. Zij is werkzaam voor kinderen, jeugd en adolescenten en ouders/gezinssystemen. Jarenlang werkte zij als behandelcoördinator in de zorg voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking bij Stichting Prisma in Waalwijk. Daarna werkte zij als voorzitter van het diagnostisch team Doof-Blinden bij Kentalis, een centrum voor kinderen en volwassenen met een communicatieve beperking (doof-slechthorend en/of blind-slecht-ziend; autisme, verstandelijke beperking). Behandeling van cliënten met tinnitus en hyperacusis, menière, is eveneens een van haar specialisaties. Binnen de Vereniging voor EMDR is zij verbonden aan de Special Interest Group (SIG) Eetstoornissen. Hanneke is lid van de VCGt, NVVP, lidspecialist van de VKJP, NVO, EMDR, NIP, en belangstellend lid van de NVPP.

drs. P.A.J.M. Bronts

drs. P.A.J.M. Bronts

GZ-psycholoog (BIG) / Cognitief Gedragstherapeut VGCt® / EMDR therapeut/ Registerpsycholoog NIP Arbeid- & Organisatie® / Neuropsycholoog / Gerontopsycholoog

AGB 94-012563/ BIGnr.99917643325

Peter Bronts is oorspronkelijk neuropsycholoog. Hij heeft een lange carrière in de sectoren welzijn en zorg achter de rug, waarbij management, HRM en kwaliteitssystemen helemaal zijn ding waren. Vanaf medio 2011 is Peter in ons Centrum werkzaam als registerpsycholoog NIP / Arbeid en Organisatie en GZ-psycholoog. Hij is tevens EMDR therapeut en Cognitief Gedragstherapeut. Zijn aandachtsgebieden voor behandeling binnen ons Centrum zijn kinderen, jeugd, adolescenten, volwassenen en ouderen. Hij draagt arbeids- en organisatievraagstukken een warm hart toe en houdt zich tevens bezig met advisering, trainingen en coaching voor teams en management. Zijn aandacht gaat uit naar de integratie van al deze velden in de mens als organisme en samen in organisaties. Oude en nieuwe wijsheid brengt hij samen in mindfulness trainingen voor cliënten, geïnteresseerden en werknemers in organisaties.

drs. B. van Laerhoven

drs. B. van Laerhoven

GZ-psycholoog (BIG)/ Eerstelijns-psycholoog (LVVP) / Cognitieve gedragstherapeut (VCGT) / EMDR-practitioner europe (VEN)

AGB 94-002817 / BIGnr.39057841825

Berno van Laerhoven is sinds 1999 betrokken bij de praktijk in Veghel en is mede-oprichter van het Centrum Lambertushof (in 2004).  Naast generalist is hij gespecialiseerd in traumabehandeling, slaapproblemen en hoofdpijn en migraine.  Ook heeft hij werkgeverstrajecten ontwikkeld, waarmee verzuim op psychische gronden doeltreffend wordt aangepakt.

drs. A.J. Kuijpers

drs. A.J. Kuijpers

Klinisch Psycholoog (BIG)Psychotherapeut (BIG)/ Supervisor Cognitieve Gedragstherapie (VGCt)/ Supervisor Schematherapie (Vereniging voor Schematherapie)/EMDR lid (VEN)

AGB 94-012883 / BIGnr. Psychotherapeut 89047165416/ BIGnr. GZ-Psycholoog /Klinisch Psycholoog 69047165425

Ton Kuijpers is klinisch psycholoog en psychotherapeut  die naast de  klinische diagnostiek vooral gebruik maakt van schematherapie (een vorm van cognitieve gedragstherapie) en EMDR in zijn behandelingen. Hij heeft jarenlang gewerkt binnen de complexe geestelijke gezondheidszorg en veel ervaring met persoonlijkheidsproblematiek. Zijn werkgebied omvat met name volwassenen en ouderen met langer durende problematiek en langer bestaande negatieve patronen. Vooral  schematherapie is bij uitstek geschikt om deze problematiek te bewerken.

A. Lammertink, MSc

A. Lammertink, MSc

GZ-psycholoog (BIG)

AGB 94-013719 / BIGnr.19916252925

Annemarieke is een ervaren GZ-psycholoog die veel affiniteit en ervaring heeft met angst-, traumagerelateerde- en persoonlijkheidsproblematiek. In het verleden heeft zij als gevangenispsycholoog en in gezinnen met moeilijk opvoedbare kinderen als MultiSysteemTherapeut gewerkt. Inmiddels werkt zij alweer bijna 10 jaar met veel plezier in de reguliere GGZ. Sinds januari 2018 is Annemarieke als (regie)behandelaar werkzaam voor PCLV binnen zowel de BGGZ als SGGZ. Annemarieke vindt het belangrijk om op een authentieke en respectvolle wijze het contact met een client aan te gaan om vanuit daar (gedrags)verandering te verwezenlijken. Zij beschikt over een sterk inlevingsvermogen en heeft clientgerichtheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel staan. Ze werkt daarbij veel met cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie en vult dit graag aan met elementen uit Mindfulness.

drs. S.H.M. van Heumen

drs. S.H.M. van Heumen

Psychotherapeut (BIG) / Cognitieve gedragstherapeut en supervisor (VGCt)

AGB 94-015436 / BIGnr.19914865816

Sonja van Heumen is psychotherapeut en cognitief gedragstherapeut. Zij heeft jarenlang gewerkt binnen de Kinder- &Jeugdpsychiatrie, waarin zij m.n. kinderen en jongeren behandelde en daarnaast ook ouders begeleidde. Zij is gespecialiseerd in gedragstherapie bij meervoudige problematiek, zoals bijv. autisme en angst. Tevens heeft zij veel ervaring in groepstrainingen voor zowel kinderen als hun ouders. Ze draagt graag haar steentje bij aan het opleiden en superviseren als docent bij Rino Zuid en supervisor van VGCt, tevens is zij bestuurslid binnen Sectie kinder- en jeugdgedragstherapie van de VGCt.

drs B. van der Sanden

drs B. van der Sanden

basispsycholoog/ geestelijk gezondheidkundige en trainer in Mindfulness en ACT

Bianca van der Sanden is basispsycholoog/ geestelijk gezondheidkundige en trainer in Mindfulness en ACT. Zij heeft jarenlang gewerkt binnen de revalidatie, in het bijzonder met chronisch pijn patiënten. Daarnaast heeft zij ruime ervaring opgedaan in het werken met jongeren en in de vrouwenhulpverlening. Haar affiniteit ligt met name op het gebied van waarden gericht werken en het vergroten van veerkracht. Zij werkt zowel met volwassen als kinderen en jeugd.

R.J. Verhagen, MSc

R.J. Verhagen, MSc

Basispsycholoog

Ruud Verhagen is vanaf 2017 bij ons centrum werkzaam als basispsycholoog. Zijn aandachtsgebied is voornamelijk volwassenen. Hij verricht onderzoeken, intakes en doet deelbehandelingen. Hij heeft in de Verenigde Staten zich bekwaamd in ACT.

Anne Weijs

Anne Weijs

Basispsycholoog

Anne Weijs is vanaf augustus 2018 in ons centrum werkzaam als basispsycholoog. Haar aandachtsgebied is kinderen en jongeren, waarbij Anne behandelingen uitvoert en neuropsychologisch onderzoek verricht. Naast individuele behandelingen verzorgt zij samen met Anoek van Vugt de groepsbehandeling gericht op het verkrijgen van een positief zelfbeeld. Januari 2019 start Anne met een specialisatie opleiding tot GZ-psycholoog gericht op Kind en Jeugd.

A. van Vugt, MSc

A. van Vugt, MSc

Psychologe

Anoek van Vugt is vanaf mei 2017 in ons Centrum werkzaam als psychologe. Anoek behandelt kinderen, jeugdigen en volwassenen. Naast het geven van individuele therapie verzorgt zij samen met Anne Weijs de groepsbehandeling gericht op het verkrijgen van een positief zelfbeeld. Anoek is hiernaast een gecertificeerd weerbaarheidtrainster en heeft meerdere trainingen ontwikkeld gericht op het verminderen van faalangst. Anoek is in september 2017 gestart met de post doctorale opleiding tot GZ-psycholoog binnen het centrum. Medio 2019 zal zij deze specialisatie afronden.

Drs. K.F.M. Boonen

Drs. K.F.M. Boonen

GZ-psycholoog (BIG), Cognitief Gedragstherapeut (VGCt), Senior Schematherapeut (Vereniging voor Schematherapie)

Kim Boonen is een ervaren GZ-psycholoog met veel affiniteit in het behandelen van mensen met persoonlijkheidsproblematiek, angstklachten en traumagerelateerde klachten. Zij heeft gewerkt in de complexe Geestelijke gezondheidszorg bij instellingen in de regio Rotterdam en Noord-Brabant. Zij maakt veelal gebruik van schematherapie, cognitieve gedragstherapie en ACT-methodieken om langer durende disfunctionele patronen te doorbreken. Kenmerken voor haar werkwijze is haar empathische grondhouding, authenticiteit, en doorzettingsvermogen om verwerking van oude pijn en gedragsveranderingen in het hier en nu te realiseren.

Leonie Mannhardt

Leonie Mannhardt

Psychologe

Leonie Mannhardt is vanaf oktober 2019 in ons centrum werkzaam als psychologe. Leonie behandelt volwassenen, waarbij zij intakes en behandeling uitvoert en psychodiagnostisch onderzoek verricht. In het verleden heeft Leonie binnen de medische psychologie gewerkt en ruime ervaring opgedaan met chronische pijn patiënten en somatisch onverklaarde lichamelijke klachten. Naast cognitieve gedragstherapie,  werkt zij graag met een holistische benadering waarbij de samenhang tussen lichaam en geest centraal staat.

 

Ondersteunend Team

 Mevr. C.W.M. Robijns-Damen

Mevr. C.W.M. Robijns-Damen

Tineke Robijns-Damen is als secretarieel medewerker eerste aanspreekpunt bij aanmeldingen die telefonisch of via de mail binnenkomen, en zij verstrekt informatie. Ook verzorgt zij diverse administratieve werkzaamheden, en plant en verwerkt ze afspraken.

Mevr. A.M. Coolen

Mevr. A.M. Coolen

Anne-Marie Coolen is als secretarieel medewerker eerste aanspreekpunt bij aanmeldingen die telefonisch of via de mail binnenkomen, en zij verstrekt informatie. Ook verzorgt zij diverse administratieve werkzaamheden, en plant en verwerkt ze afspraken.

Mevr. E.A.M. Kleijngeld

Mevr. E.A.M. Kleijngeld

Liseth Kleijngeld is werkzaam in de backoffice en bewaakt onze kwaliteit.