Selecteer een pagina

Volwassenen

& ouderen
Kun je de vinger er niet op leggen, maar heb je het idee dat er iets niet met je klopt? Lukt het organiseren van je leven niet zoals anderen dat doen? Ben je drukker of juist afweziger dan anderen? Reageer je sterk als de wereld of reacties van anderen anders zijn dan je verwacht? 

 Lees meer…

Heb je aanhoudende pijn? Of ga je regelmatig over je eigen grenzen heen? Of probeer je jezelf juist erg te ontlasten. Heb je last van, energieverlies of slapeloosheid, klik hier om meer duidelijkheid te krijgen over wat nu pijn/belastbaarheidsproblemen zijn:

Lees meer…

Heb je last van angsten, dwang, somberheid, lage zelfwaardering eten, of emoties? Lukt het niet met relaties? Klik hier om duidelijkheid te krijgen over je emotionele problemen.

Lees meer…

Behandelaren

drs. J.E.C.H. Brekelmans

drs. J.E.C.H. Brekelmans

Hanneke Brekelmans is psychotherapeut die de recente inzichten uit de hechtingstherapie, systeemtherapie, EMDR en cognitieve gedragstherapie combineert. Zij is werkzaam voor kinderen, jeugd en adolescenten en ouders/gezinssystemen.

Drs. P.A.J.M. Bronts

Drs. P.A.J.M. Bronts

Peter Bronts is oorspronkelijk neuropsycholoog. Hij heeft een lange carrière in de sectoren welzijn en zorg achter de rug, waarbij management, HRM en kwaliteitssystemen helemaal zijn ding waren.

Drs. B. van Laerhoven

Drs. B. van Laerhoven

Berno van Laerhoven is sinds 1999 betrokken bij de praktijk in Veghel en is mede-oprichter van het Centrum Lambertushof (in 2004).  Naast generalist is hij gespecialiseerd in traumabehandeling, slaapproblemen en hoofdpijn en migraine.

drs. A.J. Kuijpers

drs. A.J. Kuijpers

Ton Kuijpers is klinisch psycholoog en psychotherapeut die naast de klinische diagnostiek vooral gebruik maakt van schematherapie (een vorm van cognitieve gedragstherapie) en EMDR in zijn behandelingen.

 drs. A. Lammertink

drs. A. Lammertink

Annemarieke is een ervaren GZ-psycholoog die veel affiniteit en ervaring heeft met angst-, traumagerelateerde- en persoonlijkheidsproblematiek.

drs B. van der Sanden

drs B. van der Sanden

Bianca van der Sanden is basispsycholoog/ geestelijk gezondheidkundige en trainer in Mindfulness en ACT. Zij heeft jarenlang gewerkt binnen de revalidatie, in het bijzonder met chronisch pijn patiënten.